ginekološka ambulanta

Ginekološka ambulanta v Mariboru vas pričakuje

Iščete v Mariboru ginekologa, potem obiščite Alternativni medicinski centru Sanus Statera (ginekološka ambulanta), kjer bodo poskrbeli za vse vaše ginekološke težave. Na voljo vam je vrhunska ginekološka ambulanta in vrhunski diagnostični ter zdravstveni center, kjer opravljajo ginekološke preglede na najvišjem nivoju. V ginekološki ambulanti Sanus Statera vas bo pregledal in za vaše zdravje poskrbel Asist. Veselin Šučur dr. med. spec. ginekologije in porodništva, vrhunski strokovnjak ginekolog. Omenjena ginekološka ambulanta Sanus Statera se  uvršča v sam vrh na področju ginekološke oskrbe v Sloveniji.

ginekološka ambulanta

Najsodobneje opremljena ginekološka ambulanta v Mariboru.

Ginekološka ambulanta vam nudi:

  • samoplačniške ginekološke preglede.
  • prepihovanje jajčnikov,
  • spremljanje nosečnosti, kot ga v Mariboru še ne poznate.

Ginekološka ambulanta v Mariboru

Vrhunska ginekološka oskrba, ki vam jo nudi ginekološka klinika v Mariboru, vam zagotavlja, da bo poleg vseh ostalih ginekoloških potreb tudi vaša nosečnost potekala kar se da varno, zdravo in mirno. Vrhunski strokovnjak Asist. Veselin Šučur dr. med. spec. ginekologije in porodništva vas bo s svojim znanjem in strokovnostjo zagotovo prepričal, saj bo s svojim izjemno bogatim znanjem in izkušnjami, ki jih ima, vrhunsko poskrbel za vse vaše težave in vam odgovoril na vsa vprašanja, ki jih imate. Ginekološka ambulanta Sanus Statera vam poleg vseh ginekoloških in ostalih pregledov nosečnic nudi tudi pregled nuhalne svetline in pregled Morfologije ploda, ki sta izjemno pomembni preiskavi, s katerima lahko pravočasno odkrijemo morebitne težave v razvoju ploda in tudi ustrezno ukrepajo.

Pregledi v ginekološki ambulanti

Poleg spremljanja nosečnosti v Mariboru izvajajo tudi vse druge ginekološke preglede, tako, da je dejavnost, ki jo izvaja ginekološka klinika Sanus Statera, kar se da široka. Prepričani so, da bo njihov ginekološki center postal pravi sinonim za strokovnost in zaupanje, kajti vsi sodelujoči strokovnjaki se bodo resnično potrudili, da bo vaša obravnava hitra, strokovna in prijazna. Zato ne odlašajte in obiščite ginekološko kliniko – ginekološka ambulanta v Mariboru.