izbris podjetja

Izbris podjetja

Podjetja lahko hitro pridejo v finančno krizo ali pa se lastnik podjetja odloči za izbris pa čeprav podjetju sploh ne gre tako slabo. Največkrat nima smisla da bi se znebili takšnega podjetja, če pa se lastnik odloči da bi ga rad znebil zaradi nekakšnega razloga pa je najbolje prodaja saj se izbris podjetja nikakor ne splača za podjetje ki je uspešno. Nekaterim podjetjem gre dobro, to pomeni da imajo vse dolgoven poravnane, izdelki se prodajajo oziroma se storitve izvajajo pogosto, je bančni račun dovolj poven in tako dalje.

Izbris podjetja je predlagan za podjetja ki imajo slabo bančno stanje, težko plačujejo stroške, težko plačujejo delavcem in ki slabo prodajajo produkte. Za izbris podjetja pa morajo biti vsi stroški poravnani, in zato ne smemo predolgo čakati z izbrisom podjetja, če se vam dozdeva da podjetje počasi propada je najbolje da ga prodamo še preden je prepozno.

izbris podjetja

Če primirjamo prodajo in izbris podjetja je prodaja dosti boljša rešitev, ampak za prodajo podjetja morajo biti dolgovi poravnani, računi plačani, račun podjetja more biti čimbolj poven poleg tega pa mora podjetje imeti stranke, če pa podjetje propada pa je dobro če ga kar se da hitro izbrišemo iz sodnega registra, tako ne bomo poslabšali situacije do točke kjer podjetja ne bomo mogli niti izbrisati iz sodnega registra. Zapomnite pa si, izbris podjetja je le izhod v sili če vaše podjetje še vedno deluje obstajajo druge rešitve.

Če je vaše podjetje v zelo slabem položaju si obiščite zgornjo povezavo ta vas vodi do podjetja ki vam lahko pomaga z izbrisom vašega podjetja če pa vaše podjetje ni v zelo slabem položaju  pa nudijo tudi druge rešitve kot je prodaja, tako boste pred izgubo podjetja vsaj še nekaj dobili ali pa poslovni nasveti ki bodo z malo sreče vaše podjetje pripeljali na vrh.