jumbo plakati

Jumbo plakati Magma media

Ko se ukvarjamo s kakšno dejavnostjo ali podjetjem vedno iščemo načine, da bi se na nek način oglaševali. Oglaševanj je danes zelo pomembno, če hočeš uspeti v kakšnem poslu. Najboljši način so kakšne zloženke, plakati, vizitke še boljši način pa so jumbo plakati, ki jih lahko danes srečate ogromno ob kakšnih hitrih ali avtocestah. Tisk jumbo plakatov je ena od najbolj cenejših variant, če želite, da vas opazi čim več ljudi. Saj se ti plakati navadno postavijo ob cestah, v mestih vpadnicah, glavnem tam, kjer se obrne največ ljudi, na takšen način je tudi samo oglaševanje potem najbolj učinkovito in smo z rezultatom zadovoljni.

jumbo plakati

Kaj sploh so jumbo plakati za oglaševanje? To so tisti veliki plakati oziroma panoji, ki stojijo ob avtocestah ali drugih cestah in jih hitro vsi opazimo, ko se dela reklama za kakšno podjetje, izdelke, blagovne znamke ali vabilo na koncerte in zabave. Ti veliki panoji hitro pritegnejo vsako oko, pa čeprav stojijo, kje ob sami hitri cesti. Tudi v mestih kje v kakšen križišču jih je opaziti, saj ste mogoče že kdaj stali na rdeči luči in brali kaj piše na tem plakatu.  Jumbo plakati so zelo priporočljivi za kakšno koli oglaševanje ter pritegnejo največ pogledov. Odločit se morate samo, da jih postavite na pravo mesto, na mesto, kjer se obrne polno avtomobilov.

V Magma media vam naredijo plakate po vaših željah, sami izberite velikost, kot se vam zdi najbolj primerna za oglaševanje. So zelo zanesljivi ter naredijo iz kvalitetnega materiala, da se vam ne bo nič na dežju ali vročem soncu zbrisalo ali zbledelo. Čim prej jim pošljite povpraševanje, da vam naredijo čim hitreje, da boste lahko začeli z oglaševanjem za svoje podjetje ali mogoče kakšno zabavo. Jumbo plakata ne rabite postaviti v svoji občini, lahko ga ali jih postavite po celotni Sloveniji. Cenik in vse najdete pa na njihovi spletni strani.