pisarniški stoli

Pisarniški stoli sodijo v vsako pisarno

Pisarniški stoli morajo biti udobni, če želite, da bo produktivnost zaposlenih kar največja. Naročite zelo kakovosten pisarniški stol kar preko spleta in že jutri lahko razveselite sodelavce z novo pisarniško opremo.

Ste tudi vi pravkar odprli svojo pisarno oz. ste v fazi, ko načrtujete svojo pisarno? Izbira pisarniškega stola sploh ni tako enostavna kot se morda zdi na prvi pogled, saj je ponudba res široka in raznovrstna. Pisarniški stoli se razlikujejo glede na samo namembnost stola; tako poznamo zelo udobne direktorske stole, ergonomsko oblikovane operativne stole za zaposlene, konferenčne stole, ki bodo odlično služili ljudem med dolgimi (in včasih dolgočasnimi) konferencami, ali pa čakalne stole, ki jih lahko postavite v čakalnico ali na hodnik, kjer bodo vaše stranke počakale, da jih boste sprejeli v pisarno ali kamorkoli že.

Pisarniški stoli so »duša« vsakega podjetja, sploh če se ukvarjate z dejavnostjo, ki od zaposlenih zahteva, da večino delovnega časa presedijo (npr. zaposleni v bankah, upravah itd.). Udobni in ergonomsko oblikovani stoli skrbijo za večjo produktivnost zaposlenih, hkrati pa poskrbijo tudi za njihovo zdravje – ljudje namreč nismo ustvarjeni za dolgotrajno sedenje, kar pomeni, da nas kmalu začne vse boleti, zaradi česar smo manj učinkoviti in produktivni. Ergonomsko oblikovani stoli, pa našemu hrbtu in ostalih kritičnih mestih nudijo izvrstno oporo, zato celodnevno sedenje ne bo več noben problem. Pisarniški stoli morajo biti prilagodljivi, kar pomeni, da si jih lahko sami nastavljamo po višini, nagibu in globini, saj vsi ljudje pač nismo enake konstitucije, zato nam tudi vsak stol ne ustreza. Za pravilno držo so pomembna tudi naslonjala za roke, iz praktičnega vidika pa so stoli z mrežastim naslonjalom naravnost odlični – prepuščajo namreč veliko zraka (za razliko od oblazinjenih pisarniških stolov), kar pomeni, da se potni madeži poleti ne bodo poznali na vašem hrbtu in boste lahko vedno samozavestno hodili po pisarni in proizvodnji.

Rate this post