ream

Podjetje Ream

Če ste se v Sloveniji kdaj zanimali za nakup naprav za klimatizacijo oziroma uravnavanje temperatur prostore, ste verjetno že slišali za podjetje Ream iz Trzina. Na slovenskem trgu so prisotni že od leta 1993 in imajo že veliko izkušenj ter zadovoljnih strank, ki lahko potrdijo, da dobro opravljajo svoje delo.

V podjetju Ream so pooblaščeni uvoznik in distributer naprav japonskega podjetja Mitsubishi Electric. V svoji ponudi imajo vrhunske klimatske sisteme in naprave, toplotne črpalke, prezračevalne naprave in sušilce rok. Vse naprave vodijo po kakovosti v svetovni vrh in so zelo energetsko učinkovite ter ne onesnažujejo preveč okolja.

Podjetje Ream na trgu prisotno že 25 let kar priča o njihovi kakovosti in da so kupci z njihovimi storitvami zadovoljni. V tem času so pridobili ogromno izkušenj in so svoje znanje konstantno nadgrajevali, tako da lahko vedno dobro svetujejo vseh potencialnim kupcev, ki se zanimajo za nakup kakšne naprave v njihovi prodajalni.

Podjetje vam nudi strokovno svetovanje in vam bodo pomagali, da boste izbrali primerno napravo za vaše potrebe. Ponujajo vam izvrstno razmerje med kakovostjo in ceno izdelka. Če ne veste kaj bi kupili vam bodo z veseljem svetovali in pomagali pri vaši izbiri, tako da boste s končnim nakupom zagotovo zadovoljni.

Seveda pa vam Ream nudijo tudi vzdrževanje in servisiranje vaše naprave po opravljenem nakupu in montaži. Pri njih ne boste samo kupili izdelka in boste zatem bili pozabljeni, temveč se vam bodo tudi posvetili, če boste kdaj koli imeli težave s kupljeno napravo ter vam svetovali kako izdelek primerno vzdrževati, da bo dobro delal. Če boste kdaj imeli večje težave, katere ne boste morali sami odpraviti, vam lahko na pomoč priskočijo tudi njihovi kvalitetni serviserji, ki vam bodo z veseljem pomagali.

V podjetju Ream je stranka na prvem mestu zato se vedno trudijo svoje delo opravljati kakovostno ter strokovno, tako da so stranke z njihovo storitvijo zadovoljne tudi na dolgi rok.