prenosni žar

Prenosni žar je enostavna rešitev za vse ljubitelje piknikov

Če ste ljubitelj piknikov potem nujno potrebujete prenosni žar. Za nakup prenosnega žara je podjetje Furlan pravi naslov. Takoj, ko pomladni sončni žarki nekoliko pridobijo na moči, dan se podaljša in že se v zraku čuti vonj po piknikih in druženjih, ki seveda vsebujejo tudi glavni element in to je peka na žaru. Ker pa vsak nima možnosti imeti doma svoj žar kotiček z velikim vgrajenim žarom, pa vam podjetje Furlan ponuja izredno praktičen prenosni žar. Njegova prednost je ta, da je kot pove že ime, prenosni. Tako ga imate lahko sicer udi doma stacioniranega na posebnem prostoru, še bolj praktično pa je, da ga lahko prenašate okrog. Za vse tiste, ki morda nimate doma prostora za organizacijo piknikov je to preprosto. Žar preprosto odnesete sabo na lokacijo, ki ste si jo zamislili.
 prenosni žar

Je nepogrešljivi del piknik opreme. Poleg piknikov pa je ta žar zelo priročen tudi za na morje in kampiranja ali kjerkoli potrebujete prenosno kuhinjo. Lahko si piknik pričarate celo doma na balkonu ali terasi. Prenosni žar podjetja Furlan je izjemno enostaven za transport saj ne zasede veliko prostora in je lahek za prenos. Lahko ga prenesete tudi že med samo peko, če ugotovite da izbrana lokacija ni najbolj primerna. Njegova uporaba je preprosta. Potrebuje le doto energije in lahko začnete. Večina prenosnih žarov deluje na plin. To je najbolj enostavna in tudi najčistejša rešitev. Zraven potrebujete samo plinsko bombo in stvar je urejena.

Cene za prenosni žar se gibljejo med 100 in 300 evri. Tako je cenovno bolj dostopen, kar pa ne pomeni, da je hrana spečena na tem žaru kaj slabše kakovosti. Velika grelna površina omogoča pečenje večje količine hrane na enkrat. Poglejte si ponudbo podjetja Furlan kjer najdete poleg prenosnih žarov še razno opremo, ki vam bo vsekakor polepšala piknike in druženja. Naročite si svoj prenosni žar in uživajte pečenju.