tečaj masaže

Tečaj za maserja – kako do strokovne usposobljenosti za masažo?

Masaža je nekaj, kar nam vsem prija in veliko nam pomeni že masaža, ki jo izvaja naš partner, prijatelj oziroma prijateljica ali pa kakšen družinski član. Ste kdaj pomislili, da bi obiskali tečaj za maserja? Tečaj za maserja  dosegljiv na mojstil.si, omogoča, da boste z udeležbo na njem boste postali mojster masaže, ki bo lahko razveseljeval druge.

Zakaj se odločiti za tečaj za maserja?

Zagotovo se vsi strinjamo, da je od osebe, ki izvaja masažo in njene strokovne usposobljenosti za njeno izvajanje, odvisno, kako se bomo pred, med in po masaži sploh počutili. Čeprav se zdi, da je izvajanje masaže povsem enostavno opravilo, se pogosto izkaže, da temu ni tako. V najhujših primerih lahko celo oseba z negativno izkušnjo masaže razvije popoln odpor do nje.

 

tečaj za maserja

Tečaj za maserja zagotavlja strokovno usposobljenost in možnost zaposlitve na področju welnessa.

 

Tečaj masaže seveda uradno ne potrebujete za izvajanje masaže pri svojih družinskih članih, je pa tečaj, ki omogoča pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije osnova s katero se lahko zaposlite na področju welnessa. Prav to področje v zadnjih letih pridobiva na svoji vrednosti, vsi si namreč pri hitrem tempu življenju želimo vsaj trenutek ali dva popolne sprostitve, ko za naše telo in um poskrbijo drugi. In resnično, ti drugi, želimo, da so za to usposobljeni. Podobno kot od zdravnika pričakujemo, da nas bo sprejel in na podlagi povedanega tudi pravilno diagnosticiral. Na voljo so različne oblike tečajev masaže – od tečaja klasične masaže, športne masaže do tečaja refleksne masaže.

Opravil sem tečaj masaže, kaj pa zdaj?

Tečaj masaže, pri tem seveda mislimo na tečaj s katerim pridobite tudi uradno certificirano potrdilo o nacionalni poklicni kvalifikaciji, zagotavlja širok nabor zaposlitvenih možnosti. Odvisno od tega, ali ste oseba, ki je pripravljena na lastne podjetniške podvige, ali pa ste oseba, ki raje dela v podjetju drugih, se lahko samozaposlite ali pa zaposlite v različnih zdraviliščih, hotelih, športnih klubih ter različnih masažnih in kozmetičnih salonih. Usposobljeni maserji (priporočljivo z vsaj nekaj leti izkušenj) pa so zelo iskani tudi v tujini. In ne pozabite, samo nebo je omejitev za iskanje dobrih priložnosti.