Tisk koledarjev je lahko tudi album fotografij

Bi letos radi malo vašo steno ali mizo popestrili. Kako? Zamislite si svoj koledar z vašimi fotografijami. Bliža se konec leta in lahko že začnete razmišljati v to smer. Če imate ogromno fotografij imate dovolj časa da izberete tiste ta prave za svoj koledar. Tisk koledarjev potem poteka zelo hitro, saj v podjetju oziroma agenciji Magma media uredijo vse v 24 urah. Po tem so najbolj znani, saj imajo tudi naziv tisk 24. koledar vsak potrebuje, čeprav se komu to vidi nek kič na steni. Ampak tak koledar je nekaj posebnega, to so lahko spomini na prejšnjo leto in ti vsak mesec vzbudijo spomin.

Tisk koledarjev je lahko tudi kakšno darilo za novoletne praznike. Lahko je promocija podjetju oziroma reklama. Tukaj je ogromno zamisli zakaj si lahko naredite svoj koledar. Prav tako je še malo tistih, ki si razvijajo svoje fotografije. Saj imamo vsi to danes na diskih ali računalnikih. To pa je idealna priložnost, da fotografije tudi nekje gledamo čez celo leto. Izbirate lahko med različnimi motivi. Lahko naredite koledar z naravo, živalmi, gorami, morje ali svoje spomine oziroma družine. Idej je ogromno, sami se pa morate odločiti kakšen koledar si želite na svoji steni. Lahko daste delati več različnih koledarjev.

tisk koledarjev

Vaša naloga za tisk koledarjev je, da izberete 12 najboljših fotografij in vse to pošljete magma medija. Oni bodo nato postopali naprej in se podali v izdelavo koledarja za vas. Koledar je lahko album vaših spominov, saj bo koledar vseboval vaše fotografije. Vam lahko iz izkušenj povem, da je to res nekaj najlepšega. Tudi sama že dolgo let si izdelam koledar iz svojih fotografij. Včasih kar pozabimo, kje smo se vse potepali, to pa bodo spomini vsak mesec posebej. Najboljše, da začnete že danes z iskanjem fotografij, ki vam bodo krasile koledar. Pa pomislite tudi na prijatelje ali sorodnike in naj je to vaše darilo letos.